In alle gemoedsrust investeren in vastgoed

In alle gemoedsrust investeren in vastgoed

Of u nu zoekt naar een alternatief rendement na de fiscaal voordelige Belgische staatsbon of uw eerste stappen zet als investeerder in vastgoed, een vastgoedinvestering blijft een standvastige keuze die meerwaarde biedt op korte én lange termijn, zeker in het licht van de huidige markt- en demografische trends.

BLANKENBERGE PARKVILLE
> appartementen op 250m van het strand
> met 1 of 2 slaapkamers, ruime terrassen
> heel zuinige nieuwbouw, uitgerust met geothermie
> ideaal om te verhuren als vakantieverblijf

Met een gestage bevolkingsgroei en trends zoals meer singles, eenoudergezinnen en vergrijzing, blijft de vraag naar kwalitatieve huisvesting toenemen. Tegelijkertijd wordt het voor veel mensen moeilijker om een eigen woning te kopen door het steeds hogere vereiste eigen startkapitaal, waardoor mensen langer op de huurmarkt vertoeven.

Het aanbod van vastgoed kan door veranderde btw-regelgeving en strengere vergunningenprocedures niet altijd voldoen aan deze stijgende vraag naar kwalitatieve huurwoningen- en appartementen. Dit creëert een unieke kans voor investeerders om in te spelen op de mismatch tussen vraag en aanbod.

Bovendien wordt door toenemende regulering en stijgende renovatiekosten, investeren in nieuwbouw in vergelijking met te renoveren verouderd vastgoed steeds aantrekkelijker. Nieuwbouw biedt zorgeloosheid voor de komende 10-15 jaar en verlaagt je energiekosten aanzienlijk.

Benieuwd naar opkomende lanceringen of op de hoogte blijven van de laatste markttrends? Word lid van Matexi Invest: matexi.be/nl/invest

ROESELARE HET LAERE
> appartementen met 1 of 2 slpk en ruime terrassen
> heel zuinige nieuwbouw, aangesloten op het lokaal
warmtenet (E-peil van 20)
> in het hart van het centrum, ideaal om te verhuren

Waarom investeren in nieuwbouw? Verouderde panden brengen vaak onverwachte kosten en stijgende energierekeningen met zich mee. Kies voor de zekerheid en het comfort van nieuwbouwvastgoed.

Populair en rendabel

Nieuwbouwpanden zijn geliefd op de verhuurmarkt door modern comfort en energiebesparing. Dit resulteert in hogere huurprijzen en tevreden huurders.

Snel verkocht mét meerwaarde

Wilt u uw investering na een tijd weer verkopen? Een jong pand met een moderne look en hedendaags wooncomfort is snel verkocht. Bovendien bieden kopers een betere prijs voor recent vastgoed.

Milieu- en kostenefficiënt

Nieuwbouwwoningen voldoen aan de nieuwste energienormen, wat u bespaart op renovatie- en aanpassingskosten. Bovendien appreciëren huurders het wooncomfort en de lage energierekening van een nieuwbouwwoning.

10 jaar garantie

De projectontwikkelaar, architect en aannemer garanderen u hoofdelijk 10 jaar garantie op stabiliteit en waterdichtheid. Op alle toestellen krijgt u 2 jaar garantie via de leverancier.

KORTRIJK DE BRANDERIJ
> stadswoningen met 3 slpk en eigen tuin
> appartementen en penthouses met 1, 2 of 3 slpk en terras
> heel zuinige nieuwbouw, uitgerust met geothermie
> topligging in Kortrijk, ideaal om te verhuren!
SINT-NIKLAAS TERNEUZENWEGEL
> nieuwbouwhuizen met 3 to 5 slpk en private tuin, uitkijkend en
verbonden met een groen binnengebied
> appartementen en penthouses met 1, 2 of 3 slpk en ruim terras
> groene autoluwe buurt, op 15 min. van het centrum

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart